Een Leisure Pools zwembad plaatsen doe je voor het leven

 

Het is zover: u gaat eindelijk uw droom van een eigen zwembad waarmaken! Dan kan u gewoon nergens beter terechtkomen dan hier, bij Leisure Pools. Als internationale zwembadbouwer beschikken wij over een jarenlange ervaring. Zwembaden bouwen en plaatsen heeft voor onze ervaren vakmensen dan ook geen geheimen meer.  En dat is niet alles: wij streven ernaar om een complete beleving te creëren voor onze klanten. Lees verder en laat u onderdompelen in de wereld van Leisure Pools…

Genieten in stijl met een Leisure Pools zwembad

Na het werk nog wat baantjes trekken? Van de laatste zonnestralen genieten met uw voeten in het water en een mojito in de hand? Een gezellige barbecue organiseren met gegarandeerde waterpret voor de kinderen? Een Leisure Pools zwembad is een bron van plezier voor jong en oud, voor sportievelingen en levensgenieters. Droomt u ervan om een zwembad te bouwen, dan geeft Leisure Pools u graag enkele nuttige tips. Welke soorten zwembaden zijn er, hoe kan ik mijn zwembad onderhouden, wat zijn de mogelijke toebehoren, welk type zwembadverwarming is het beste,… Op al deze vragen én meer geven wij een passend antwoord.

Stijlvol genieten aan je zwembad met terras

Kiezen voor een zwembad van Leisure Pools is kiezen voor top kwaliteit

Leisure Pools is niet voor niets uw favoriete partner voor het aanleggen van zwembaden. Leisure Pools bouwt als enige zwembadbouwer ter wereld monoblok zwembaden die volledig bestaan uit full epoxy vinylester, met een gewapende kern van supervezels. Wat betekent dat? Andere monoblok zwembaden bevatten polyester. Dit is goedkoper, maar ook gevoelig voor osmose. Leisure Pools gebruikt geen polyester: we werken enkel met het veel duurzamere vinylester dat osmosebestendig is. De versterking met supervezels en strenge kwaliteitscontroles maken onze zwembaden helemaal onverslijtbaar. Daarom geniet u een levenslange garantie op uw monoblok zwembad.

een zwembad in een landelijke tuin geeft extra sfeer

Leisure Pools, de zwembadbouwer met oog voor detail.

Als u een zwembad laat plaatsen of aanleggen in de tuin kan u zalig relaxen in uw vertrouwde omgeving. Leisure Pools helpt u om dit plaatje compleet te maken. Wij beschikken namelijk over een eigen tuin- en landschapsarchitect die uw tuindromen vertaalt in een persoonlijk ontwerp op maat. Of wat dacht u van een volledige buiten wellness rondom uw zwembad? Zowel ons eigen team als een netwerk van vaste partners zorgt ervoor dat al deze dromen realiteit worden.

 

Zwembaden laten aanleggen door Leisure Pools. Maak uw dromen waar!

Op deze website maken we u alvast wegwijs in de wereld van Leisure Pools zwembaden.

U kan zich laten inspireren door onze projecten in ons fotoalbum. Onze handige calculator geeft u een indicatie van de kostprijs voor de aanleg van uw zwembad op maat.  In onze FAQ-afdeling vindt u een antwoord op een aantal van de meest voorkomende vragen over zwembaden. Maak nu uw zwemdromen tastbaar en vraag een offerte op maat aan - wie weet geniet u deze zomer al van uw Leisure Pools zwembad!

Design uw zwembad

Ontdek ons nieuws

  • zwembaden zwembad eigen zwembad zwembadbouwer
  • zwembaden zwembad eigen zwembad zwembadbouwer
  • zwembaden zwembad eigen zwembad zwembadbouwer
Start uw configuratie
zwembad eigen zwembad zwembaden zwembadbouwer
Laat u inspireren
in ons toonpark
Ontdek meer
zwembad zwembaden zwembadbouwer eigen zwembad
Tot in de puntjes
verzorgde referenties
Ontdek meer
zwembad zwembadbouwer zwembaden eigen zwembad
Download onze
digitale brochure
Ontdek meer

Onze referenties

Eens praten over uw zwembad?